lauantai 6. syyskuuta 2014

New England road trip - Day 4

Heräsimme uuteen päivään Holiday Hill Innissä, Dennis Portissa. Olimme siis kaksi yötä tässä motellissa. Päivän suunnitelmissa oli ajaa aamiaiselle Chathamiin, joka on Cape Codin vaurainta aluetta ja jatkaa sieltä  Truroon, jossa on Cape Codin ensimmäinen majakka Highland Light ja sieltä yöksi Cape Codin kärkeen, Provincetowniin.


Löysimme kivan aamiaispaikan Chathamissa, joka oli tupaten täynnä. Aamiainen olikin todella maistuvaa ja palvelu mutkatonta. Se oli mukava startti päivälle, jonka jälkeen kävelimme ympäri Chathamin kylää - taas yksi idyllinen ja kaunis kylä lisää…















Chathamista suuntasimme kohti pohjoista ja Highland Light majakkaa, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1797.






Muu perhe jäi odottamaan alas, kun minä kävin katsomassa maisemia ylhäältä majakasta ja kuuntelemssa opastetun kierroksen.







Sitten ajoimme muutaman kilometrin niemen kärkeen, jossa sijaitsee Provincetown. Provincetown on Jenkkilän suvaitsevin ja vapaamielisin sateenkaarikaupunki, jossa on hyvä ravintola- ja kulttuuritarjonta. Provincetowniin pääsee myös kätevästi suoraan Bostonista laivalla. Majoituimme Harbour Hotelliin, joka oli matkamme kallein majoitus reilu 200 euroa yöltä.









Hotelli sijaitsi rannalla, joten siitä oli helppo käydä ihastelemassa kauniita rantataloja, ihanaa merta ja keräämässä simpukoita. Sitten laitoimme tytöt nukkumaan ja söimme todella maistuvan seafood-illallisen hotellissa. Ihanan illan päätteeksi istuimme vielä hotellin eteen rakennetulla "nuotiopaikalla" ja kuuntelimme heinäsirkkoja.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti