perjantai 26. syyskuuta 2014

Puolivuotiaat

Vietimme eilen Alisan ja Ellan puolivuotissyntäreitä pienellä porukalla mummin, isotädin ja muutamien kummien kanssa. Järjestimme alkuillan pienen juhlistuksen anopin luona Helsingissä, jotta kaikkien on helppo tulla töiden jälkeen piipahtamaan ja tervehtimään meidän puolivuotiaita. Tarjolle kyhäilin pikaisesti halloumisalaattia, tomatti-mozzarellaciabattaa ja mansikkakääretorttuleivoksia. Tytöt nauttivat saamastaan huomiosta ja kivaa, että saatiin pienet juhlat aikaiseksi lyhyelläkin varoitusajalla.












Tytöt poseeraavat ihastuttavissa itsevirkatuissa mekoissa, jotka saapuivat meille yllätyksenä postissa viime viikolla. Mekot virkkasi ystävämme tytöille 6kk lahjaksi. Olen edelleen sanaton näistä suloisista ja kauniista lahjoista, jotka Alisa ja Ella saivat! Ihailen suunnattomasti teitä, joilla on näin upeat kädentaidot! Aiomme pitää mekkoja joka päivä siihen asti kun mahtuvat ja sen jälkeen mekot siirtyvät osaksi lastenhuoneen sisutusta - hengareissa avonaulakkoon. Kiitos vielä kerran <3!


2 kommenttia:

  1. Emmä kestä miten söpöt pienet pullukkakintut <3 Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena <3! Tytöt poseeraakin kuvissa tarkoituksella ilman sukkahousuja, jotta nämä suloreidet pääsevät paremmin oikeuksiinsa :-).

    VastaaPoista