perjantai 5. syyskuuta 2014

New England road trip - Day 3



Yö Dennis Portissa Meni todella hyvin ja tytöt alkoivat olla tottuneita jo paikalliseen aikaan. Molemmat saivat myös hotellista omat vauvan sängyt, joten uni oli todella levollista läpi yön. Hotellimme Holiday Hill Inn oli valittu edullisuutensa ja ok arvosteluidensa vuoksi. Sijainti oli kuitenkin ajomatkan päässä rannalta ja muutenkaan se ei ollut erityisen idyllinen.

Päätimme ajaa aamiaiselle rannalla sijaitsevaan Lighthouse Inn B&B paikkaan. Olimme kuitenkin paikalla liian myöhään ja aamiaisaika oli ehtinyt jo loppumaan. Jäimme kuitenkin ihastelemaan kaunista majataloa, jossa olisi ihana viettää lomaa. Hinta edullisimmasta huoneesta on kuitenkin noin 400 dollaria yöltä, joka on selvästi yli budjettimme.





Jatkoimme aamiaisen etsintää pienestä Sandwichin kylästä. Löysimmekin todella ihanan The Brown Jug herkkukaupan, jonka yhteydessä oli myös pieni kahvila. Sämpylä maistui taivaallisen hyvälle, mutta varmasti hillitön nälkä vahvisti osaltaan tätä makuelämystä.  









Myöhäisaamiaiselta ajoimme ihastelemaan Sandwichin Boardwalkia ja sen edustalla sijaitsevaa rantaa.


Boardwalkin lankuihin oli voinut kaiverruttaa oman tekstin ja kävelyn varrelta bongasimmekin monia nimiä ja päivämääriä. Ensimäisenä tekstinä kuitenkin oli "God Bless America".





Jenkkejen kesälomakuukausi oli vielä parhaillaan käynnissä ja rannoilla oli vielä paljon lapsiperheitä. Lapsien rantapäivään kuului uimahyppyjä ja taskurapujen kalastusta.





Rannalla oli myös muutamia muistopenkkejä.



Sitten ajoimme Hyanniksessa sijaitsevaan Cape Cod Malliin. Minun shoppailut jäivät lyheksi, koska tytöt olivat väsyneitä ja huomiota vailla. Mies onneksi sai kuitenkin täydennettyä syysvaatevalikoimaansa lempiliikkeissään Abercrombiella ja Hollisterilla.


Uskaltauduimme vielä miehen kanssa illalla tyttöjen nukkumaan menon jälkeen hotellin minigolf-radalle pelaamaan kierrokset. Meillä oli onneksi itkuhälyytin mukana, niin saimme hetken aikaa myös kahdestaan.




2 kommenttia:

  1. Hei! Ihania kuvia ja tosi mukavalta vaikuttava reissu teillä.... :)
    Olettehan jo saaneet laukut takaisin?

    VastaaPoista
  2. Moi :-)! Kiitos kommentistasi! Olihan meillä tosi kiva reissu ja onneksi tuli otettua paljon kuvia, niin muistaa kaikki hetket vielä myöhemminkin.

    Saimme laukut takaisin, jee!! Tulivat torstai iltana, mutta ilmeisesti imetystyyny on jäänyt Bostoniin jenkkiviranomaisten takavarikoimaksi…suspended item :-/. Pääasia kuitenkin, että matkalaukut ovat täällä.

    VastaaPoista