sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Swissotel Tallinn

Valitsimme siis viime viikonlopun tyttöjen Tallinnan reissun hotelliksi Swissotellin, josta olin kuullut hyvää ystäviltäni. Huomasin hotellin nettisivuilta, että heillä on valikoimissa infant room, johon kuuluu vauvansänkyjen lisäksi syöttötuolit, vauvanruoanlämmitin, vaipparoskis, kylpytuki ja muita vauvan tarvikkeita. Odotukset olivat siis korkealla, kun varasin hotellista huoneen. 

Vastaanotto hotelliin oli odotusten mukainen ja vastaanottohenkilö erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä. Kuitenkaan meidän varaama infant room ei ollut valmiina ja emme pettymykseksemme saaneet kaikkia kotisivun lupaamia tarvikkeita huoneeseen. Huoneeseen oli järjestetty ainoastaan vauvansängyt ja  -pyyhkeet.





Hotellihuone oli varusteluiltaan ja sisustukseltaan aika perus, mutta näkymä 21. kerroksesta oli kaunis. Sänky petivaatteineen oli mukava ja kylppäri tyylikäs.




Puimme tyttöjen nukkumaan mentyä kylpytakit päälle ja menimme spahan uimaan ja saunomaan. Spa oli aika pieni, jossa uima-altaita oli yksi ja saunoja kaksi (suomalainen ja höyry). Span asiakkaille oli tarjolla virvokkeita ja hedelmiä.





Hotellin aamiainen oli monipuolinen ja laadukas, kuten viiden tähden hotellissa kuuluukin. Erityisesti tykkäsin porkkana-appelsiini-inkivääri- ja kiivi-omena-minttu-tuorepuristetuista mehuista. Aamiaisella oli varmasti jokaiselle jotakin. Kahvi tarjoiltiin pöytään ja tarjolla oli hyvä valikoima sanomalehtiä.








Ihan ok kokemus, mutta jotain jäi puuttumaan, koska odotuksemme olivat korkealla hotelliluokituksen ja suosittelujen perusteella. Ehkä eniten jäi harmittamaan ennakko-odotus infant roomista, jonka varusteita emme huoneeseen varauksesta huolimatta saaneet.


Hyvät

+ hienot näkymät
+ keskeinen sijainti
+ erittäin ammattitaitoinen vastaanottohenkilökunta
+ hotelliin sai helposti ja nopeasti yhteyden sähköpostitse
+ mukava sänky
+ monipuolinen aamiainen


Huonot

erikoishuone, jota emme saaneet varauksesta huolimatta
- jotkut henkilökunnasta eivät olleet palveluhenkisiä
- sisustus oli osittain tylsää ja kylmää




6 kommenttia:

  1. Hei, Elämääsi kaksosten kanssa on mukavaa seurata. Meillä myös kaksoset 5 kk. Oliko sinulla itkuhälytin mukana, kun kävit spa:ssa vauvojen mentyä nukkumaan vai miten toimit? Meillä spa reissu suunnitteilla, mut mietin jo, et joutuisimme käymään vuorotellen, kun kaksosemme ovat herkkäunisia. Vinkkejä otetaan aina mielellään vastaan. :)

    Minttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Minttu :-)! Onnittelut kaksosista ja terkkuja täältä meidän tytöiltä! Meillä on käytössä sellaiset radiopuhelimet itkuhälyttiminä. Meidän tytöt on hyväunisia, mutta ei voi ikinä olla varma, jos vieraassa paikassa ei nukutakaan niin hyvin.

      Spa visiitti ei kieltämättä ollut hirveän rentouttava, kun samalla koko ajan miettii, miten vauvat huoneessa pärjää ja toimiiko radiopuhelin hyvin sinne asti ym. Siksi olimmekin vain lyhyen ajan kylpemässä ja Swissotellissa spa menikin kiinni jo klo 21.

      Varmin tapa on kyllä mennä vuorotellen tai sitten lähteä yhdessä reissuun isommalla porukalla, että lastenhoitoapua löytyy ja voi kylpeä huolettomammin. Mukavaa reissua teille ja hyvää syksyä teidän koko perheelle :-)!

      Poista
  2. Pakko kysyä, että näkyikö huoneen puutteet sitten mitenkään hinnassa vai laskuttivatko kuitenkin saman hinnan vaikka kaikkea ei saanutkaan?

    VastaaPoista
  3. Moikka Mea! Hyvä huomio :-). Tein asiasta palautteen ja odottelen vielä vastausta…

    Swissotel ei laskuta erikseen infant roomin tarvikkeista, joten kaikki ovat vain hyvä palvelua vauvaperheille (silloin kun homma toimii). Maksoin vain vähän enemmän isommasta huoneesta, jotta molemmat vauvansängyt mahtuivat hyvin huoneeseen.

    Huoneen hinta oli hyvin kohtuullinen viiden tähden hotelliksi, mutta jäi vain harmittamaan, kun oli varatessa niin kovasti innostunut meidän vauvoja varten varustellusta huoneesta.

    Ihania syyspäiviä sinulle ja onnellista loppuodotusta :-)!

    VastaaPoista
  4. Näitä vauvojen matkakertomuksia on tosi kiva ja uskomatonta seurata! Mihinkäs seuraavaksi lähdette? Toivottavasti hyvittävät jollain lailla puuttuneet tarvikkeet...

    VastaaPoista
  5. Moi :-)! Kiitos kivasta kommentistasi! Nyt ei olla lyöty lukkoon mitään reissua vielä, mutta todennäköisesti ennen joulua jossain käydään… Amsterdam ja Arabiemiraatit ovat listalla varmaan seuraavana tai joulumarkkinat jossain Saksassa.

    VastaaPoista