sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Keinutuolin uusi ilme


Hankimme muutama kuukausi sitten käytetyn vanhan keinutuolin olohuoneeseemme. Tuolin alkuperäinen verhoilu oli aika retrohenkinen ja ei mielestäni sopinut muuten melko vaaleaan sisustukseen. Suunnittelin keinun uudelleen verhoilua ja äitini oli sen jo luvannut meille toteuttaa.

Joululahjoja tehdessä sain kuitenkin idean kokeilla kankaanpainantavärejä keinun verhoilukankaaseen. Päätin kokeilla painovärejä ja katsoa tyydyttääkö lopputulos. Keinun voisi sitten verhoilla, jos lopputulos on karsea. Ei ollut siis mitään menetettävää.

Ostin peittovalkoista kangasväriä ja sudin maalia vain yhden kerroksen. Väri ei tarttunut tasaisesti raidalliseen pohjakankaaseen, vaan samettiset raidat jäivät enemmän näkyviin. Mielestäni lopputulos on kiva ja vähän erikoisempi, kun kankaan pinta on elävä. 

Miinuksena kuitenkin on hieman vahamainen pinta, joten tuoli ei ole aivan niin mukava istua. Kuitenkin minua asia ei haittaa, koska kangas ei yleensä koske paljasta ihoa.

Mitäs mieltä olette? Miellyttääkö maalattu erikoisempi pinta teidän silmää, vai kannattaisiko tuoli kuitenkin verhoilla? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti